19.06.2017

Печелившите в Играта

Здравейте!

 

Тъй като много обичаме да раздаваме подаръци, направихме нашата цветна и забавна игра, в която трябваше да отговорите на въпроса: Какво меню предпочитате - Стандарт с месце или Веджи? 

 

Здравословното обедно меню, което създадохме за вас, включва разнообразие от месни и безмесни варианти, като идеята ни е да бъдем максимално полезни за всички. Вярваме, че всеки има право да избира начина си на хранене - някои предпочитат повече месна храна, някои повече растителна, трети -повече сурова. Ние вярваме, че правилният начин на хранене е изключително индивидуален и уважаваме изборът и предпочитанията на всеки един човек.

Все пак искахме да направим малко по-цветна и интересна играта като поставим месното и безмесното ни меню в съревнование :) И познайте какво се оказа? Повечето участници в играта посочиха като предпочитано месното ни меню Стандарт и съответно то е нашият победител! :)

 

Сега е време да ви представим и печелившите в играта:

 

Галя Кондова спечели 2-дневен пакет здравословно обедно меню 

Роси Георгиева спечели 2-дневен пакет здравословно обедно меню

Даниела Иванова Попова спечели 2-дневен пакет здравословно обедно меню

Аделина Чернаева -Йолова спечели 5-дневен пакет здравословно обедно меню

Светлана Попова спечели 5-дневен пакет здравословно обедно меню

Гергна Георгакиева спечели 5-дневен пакет здравословно обедно меню

 

Честито на печелившите!

Благодарим на всички, които се включиха в играта ни! Скоро планираме да направим и нова, така че следете фейсбук страницата ни. А до тогава можете да усмихнете деня си с някои от нашите вкусни вълшебства - както обедното ни меню, така и от страхотното ни кетъринг меню :) 

 

Лайфът с изтеглянето на подаръците можете да гледате тук: https://www.facebook.com/thecatering.bg/?ref=settings

 

Прекрасен ден от нас!

-Хари

Предишна статия Следваща статия