21.05.2016

Защо създадохме нашата здравословна линия?

Здравейте!

 

Когато създавахме нашето кетъринг меню, основата, на която се случваше това беше - вкусно, красиво, полезно. Към този момент развиваме продуктовия ни асортимент във възможно най-голям синхрон с това правило. Все пак, решихме да въведем и още нещо, което обогатява и внася здравословен елемент и това е именно здравословната ни кетъринг линия, която за сега включва хапките със супер храни, солените изкушения с лимец от пекарната ни, както и суровите десерти, с които много се гордеем :) 

 

Хапки със супер храни

 

Защо супер храни? Както знаем, супер храните са наречени така, защото в тях е концентрирано огромно количество хранителни вещества, които подхранват организма ни и дават много енергия. Какво по-хубаво от това да си прекарваш хубаво, празнуваш, забавляваш се и си хапваш нещо много вкусно, което в същото време ти дава енергия и е полезно за тялото? :)

 

Солени изкушения от лимец

 

Солените ни изкушения от лимец са вдъхновени от тази уникална древна зърнена култура от българските земи - лимецът. Знаете ли, че лимецът не просто е полезен за тялото, а отключва и хубави емоции, както и творческият ни потенциал и много други одухотворяващи ефекти :) Питките от лимец с месо имат наистина божествен вкус и ще ви призная, че може би нито една мека и бухнала питка от бяло брашно не може да постигне този уникален вкус :) За това горещо ви препоръчвам да ги включите в поръчката си.

 

Сурови десерти

 

Какво означава сурови? Чудесната истина за суровите десерти е, че не са термично обработени и използваме само и единствено сурови ядки, плодове, сурово какао, кокосово масло, кленов сироп, супер храни и много други напълно естествени и органични продукти, които не съдържат бяла захар. За тези от вас, които не сте опитвали, може би звучи странно и не особено вкусно, но, повярвайте ми - това е може би най-вкусното сладко! :) Суровите десерти са сладки, но докато от обикновените торти, бонбони, кремове, които съдържат бяла захар и бяло брашно е възможно да ни стане тежко, след което изморено и т.н., при суровите десерти се задоволява потребността ни от сладко, като в същото време дават енергия и отново много, много нужни хранителни елементи. Не пропускайте да ги опитате! :)

 

Храната за нас е здраве, отношение към себе си, споделяне, красота. Здравословната храна често е асоциирана с изтезание на вкусовите ни рецептори, но всъщност, когато има правилните рецепти, желанието, професионализма и най-вече любовта, тогава здравословното се получава много, много вкусно! Всъщност, една от нашите идеи, създавайки нашата чудна кетъринг компания, е да покажем, че здравословната храна може да бъде и вкусна - Healthy Is The New Delicious! 

 

Ще ви издам една тайна - тъй като сме се събрали екип от много енергични и креативни млади хора, вече кипи процес по разширяване на нашата здравословна линия! :) Тази част от The Catering Company ще бъде нещо много ново и дори бих казала революционно за Варна! Ще запазя за сега в тайна подробностите, но обещавам много скоро да ви представя и прекрасната ни идея в действие.

 

Сега ви пожелавам много щастлива съботна вечер!

 

Хари

 

Предишна статия Следваща статия